Servicii

Oferim o întreagă gamă de servicii profesionale

Contabilitate și taxe

Contabilitate și taxe

Alături de APEX vei găsi flexibilitate, o atitudine prietenoasă și o echipă care îți înțelege nevoile. Oferim o gamă completă de servicii de contabilitate și fiscalitate. Ne putem adapta între cerințele unei multinaționale și cerințele unui business mic, de familie. Externalizarea serviciilor de contabilitate poate fi completă sau parțială, doar pentru anumite fluxuri de informații financiar-contabile.
Asistență contabilă și fiscală

Asistență contabilă și fiscală

Acest tip de serviciu este potrivit în special în cazurile în care clientul are deja propria echipă financiar-contabilă și dorește ca expertul să intervină în faza de validare a tratamentelor aplicate și de certificare a rapoartelor contabile și fiscale.
Consultanță financiară și servicii complexe

Consultanță financiară și servicii complexe

Aceste servicii sunt în general de complexitate ridicată și la realizarea lor participă în mod direct cei mai buni experți din partea echipei APEX, sub coordonarea directă a unui partener. Serviciile de consultanță pot fi oferite fie punctual, la cerere, fie sub forma unui abonament lunar cu ore incluse.
Asistență la implementarea sistemelor informatice

Asistență la implementarea sistemelor informatice și la definirea fluxurilor informaționale

Implementarea unui nou sistem informatic presupune o bună coordonare a proiectului precum și cunoașterea cerințelor în materie contabilă și fiscală din România.
Consultanță fiscală

Consultanță fiscală

Specialiștii APEX vă pot asista în analiza și stabilirea tratamentelor corecte privind TVA și impozitele directe generate de diverse tipuri de tranzacții și contracte. Vă putem îndruma pentru identificarea riscurilor aferente diverselor tranzacții și pentru contracararea acestora, cât și suport pentru interpretarea corectă a legislației și aplicarea tratamentelor corespunzătoare.
Salarizare și HR

Salarizare si HR

APEX Team are expertiza aplicării cerințelor legale, deține instrumentele tehnice software pentru gestiunea salariilor și vă poate asigura o externalizare completă a serviciilor de salarizare și HR.
Audit & Assurance

Audit & Assurance

Auditul sporește credibilitatea situațiilor financiare ale companiei. În acest scop, raportul de audit presupune formularea unei opinii cu privire la conformitatea situațiilor financiare cu standardele de raportare financiară care stau la baza întocmirii acestora.
Consultanță management și afaceri

Consultanță în management și de afaceri

APEX Management Consulting este divizia care vă poate ajuta în creșterea și optimizarea afacerii existente având experiență practică atât pe partea de management cât și consultanță în companii din industrii diverse.

 

Alături de APEX vei găsi flexibilitate, o atitudine prietenoasă și o echipă care îți înțelege nevoile.

Oferim o gamă completă de servicii de contabilitate și fiscalitate. Ne putem adapta între cerințele unei multinaționale și cerințele unui business mic, de familie.

Externalizarea serviciilor de contabilitate poate fi completă sau parțială, doar pentru anumite fluxuri de informații financiar-contabile.

Cursuri specializate

Cursuri specializate

Echipa APEX oferă în mod constant cursuri de pregătire profesională și de actualizare legislativă, organizate la sediul APEX Team.

Avem parteneriate active cu camere de comerț și alte organizații, și susținem astfel de cursuri și la sediul acestora. De asemenea, organizăm sesiuni personalizate pentru clienți.

Vom continua să oferim cursuri on-line, și vom relua și sesiunile organizate spre finalul fiecărui an, la sediul APEX Team. Feedback-ul a fost unul apreciativ și ne oferă cadrul de a dezvolta și mai mult această zonă.

Cursurile pornesc de la subiectele de actualitate, includ exemple practice și încurajăm dezbaterile deschise.

Serviciile noastre sunt centrate pe a-ți cunoaște afacerea și ceea ce dorești să realizezi.

Deoarece afacerea ta și succesul tău sunt importante pentru noi, ne axăm pe nevoile individuale, astfel încât să creăm un serviciu personalizat, adaptat cerințelor tale.

Ai nevoie de servicii financiare?

Cristina Georgescu

Partener

FCCA, Expert Contabil și Consultant Fiscal cu peste 24 ani de experiență. Având o fire practică, anticipează nevoia clienților și îi ajută pe aceștia în luarea deciziilor. Abilitatea, optimismul, flexibilitatea și atenția cu care gestionează fiecare client în parte, fac din Cristina un partener de încredere pentru clienți.

Iona Bădescu

Partener

Expert Contabil și Auditor Financiar cu peste 24 ani de experiență. Pasionată de lucrul cu clienții si implicată în multiple misiuni de creare și implementare de proceduri și procese contabile, Ioana oferă soluții financiar contabile optime, adaptate nevoilor clienților. Este profesionistul pe care te poți baza pentru un lucru bine făcut.