Soluții de business adaptate pieței din România

APEX Management Consulting este divizia care vă poate ajuta în creșterea și optimizarea afacerii existente având experiență practică atât pe partea de management cât și consultanță în companii din industrii diverse.

Servicii oferite

De ce să ne alegi

Pentru ca ideile să devină reale, înțelegerea mediului și a condițiilor de business din România este un pas necesar. Pornim de la înțelegerea nevoilor tale și îți oferim soluții aplicate ariei de activitate atunci când este nevoie.

Într-o afacere partenerii potriviți sunt cei care fac diferența. Alături de APEX construim echipa potrivită care să îți ofere expertiza necesară specifică industriei în care activezi și modelului tău de business.

Beneficiile majore ale colaborării cu APEX

Vrei să afli mai multe?

Serviciile noastre sunt centrate pe a-ți cunoaște afacerea și ceea ce dorești să realizezi.

Deoarece afacerea ta și succesul tău sunt importante pentru noi, ne axăm pe nevoile individuale, astfel încât să creăm un serviciu personalizat, adaptat cerințelor tale.

Cristina Georgescu

Partener

FCCA, Expert Contabil și Consultant Fiscal cu peste 24 ani de experiență. Având o fire practică, anticipează nevoia clienților și îi ajută pe aceștia în luarea deciziilor. Abilitatea, optimismul, flexibilitatea și atenția cu care gestionează fiecare client în parte, fac din Cristina un partener de încredere pentru clienți.

Iona Bădescu

Partener

Expert Contabil și Auditor Financiar cu peste 24 ani de experiență. Pasionată de lucrul cu clienții si implicată în multiple misiuni de creare și implementare de proceduri și procese contabile, Ioana oferă soluții financiar contabile optime, adaptate nevoilor clienților. Este profesionistul pe care te poți baza pentru un lucru bine făcut.