Serviciile noastre

Contabilitate & Taxe

APEX oferă o gamă completă de servicii de contabilitate și fiscalitate, adaptate într-un mod cât mai flexibil necesităților clienților noștri. Portofoliul diversificat de clienți, de la foarte mici până la multinaționale, cât și experiența îndelungată în acest domeniu, ne ajută să înțelegem cât mai bine nevoile clienților noștri. La toate acestea se adaugă profesionalismul echipei APEX și oferta unui parteneriat de încredere.

Salarizare

Echipa APEX Payroll are expertiza aplicării tuturor cerințelor legale din domeniul salarizării, deține instrumentele tehnice actualizate pentru gestiunea acestor informații și poate asigura o externalizare completă, de succes, a serviciilor de salarizare, devenind astfel partenerul dumneavoastră de încredere.

Consultanță și servicii conexe

Înțelegem nevoile clienților noștri și avem expertiză și competențele necesare în a vă asista în analiza diverselor întrebări, spețe, dileme și în identificarea tratamentului corect din punct de vedere legal.

Asistență pentru raportarea DAC 6

Asistență privind identificarea aranjamentelor raportabile (e.g. analiză faptică, centralizarea aranjamentelor conform semnelor distinctive, identificare aranjamente raportabile / neraportabile)

Prețuri de transfer

Echipa APEX Transfer Pricing vine în întâmpinarea societăților cu o gamă extinsă de servicii în domeniul prețurilor de transfer de la planificarea / documentarea prețurilor de transfer până la asistență pe parcursul inspecțiilor ...

Audit

Echipa APEX Audit este formata din auditori experimentați și oferă o gamă diversificată de servicii profesionale de audit statutar și servicii conexe.

Training

Serviciile de pregătire profesională organizate regulat de echipa APEX Training Center au fost mereu așteptate cu interes. Aproape în fiecare toamnă-iarnă ne-am definit un set de prezentări și seminarii de actualitate. Organizăm de asemenea sesiuni de prezentări personalizate, pe diverse teme, la sediul nostru sau al clienților.

Despre noi

APEX Team este formată din consultanţi experimentaţi, disponibili să asiste clienţii şi să ofere o gamă diversificată de servicii contabile şi de salarizare. Consultanţii noştrii au o bogatã experienţă, având clienti internationali din diferite domenii.
 

Înscrie-te la NEWSLETTER

CONTACT

APEX Team International

Adresa: Strada Helesteului, nr. 17

Sector 1, 011986, București

Telefon: +40 318 09 2739 (APEX) 

+40 745 20 2739 (APEX)

Fax:  +40 318 057 739

Email:  office@apex-team.ro

© Copyright 2022 APEX Team International SRL. Toate drepturile rezervate.