Consultanță fiscală

Specialiștii APEX vă pot asista în analiza și stabilirea tratamentelor corecte privind TVA și impozitele directe generate de diverse tipuri de tranzacții și contracte.

Vă putem îndruma pentru identificarea riscurilor aferente diverselor tranzacții și pentru contracararea acestora, cât și suport pentru interpretarea corectă a legislației și aplicarea tratamentelor corespunzătoare.

Asistență în îndeplinirea obligațiilor privind raportul pentru fiecare țară în parte

Asistență pentru raportarea aranjamentelor transfrontaliere (,,DAC 6’’)

De ce să ne alegi

Alături de APEX vei găsi flexibilitate, o atitudine profesională si prietenoasă, o echipă care îți înțelege nevoile.

La toate acestea se adaugă experiența de peste 25 ani în servicii de contabilitate, fiscalitate, salarizare, audit și management consulting.

Dacă ești un PFA, ONG, un business mic cu visuri mari, o firmă medie sau mare, o companie locală sau cu prezență internațională, avem echipa care te poate ajuta.

Beneficiile majore ale colaborării cu APEX

Serviciile noastre sunt centrate pe a-ti cunoaște afacerea și ceea ce dorești să realizezi.

Deoarece afacerea ta și succesul tău sunt importante pentru noi, ne axăm pe nevoile individuale, astfel încât să creăm un serviciu personalizat, adaptat cerințelor tale.

Cristina Georgescu

Partener

FCCA, Expert Contabil și Consultant Fiscal cu peste 24 ani de experiență. Având o fire practică, anticipează nevoia clienților și îi ajută pe aceștia în luarea deciziilor. Abilitatea, optimismul, flexibilitatea și atenția cu care gestionează fiecare client în parte, fac din Cristina un partener de încredere pentru clienți.

Iona Bădescu

Partener

Expert Contabil și Auditor Financiar cu peste 24 ani de experiență. Pasionată de lucrul cu clienții si implicată în multiple misiuni de creare și implementare de proceduri și procese contabile, Ioana oferă soluții financiar contabile optime, adaptate nevoilor clienților. Este profesionistul pe care te poți baza pentru un lucru bine făcut.