Contabilitate și taxe

Contabilitate

  • Externalizarea serviciilor de contabilitate pentru societăți comerciale, ONG-uri, birouri de reprezentanță și persoane fizice autorizate
  • Întocmirea declarațiilor fiscale și depunerea la autorități
  • Întocmirea situațiilor financiare statutare
  • Întocmirea raportărilor contabile către grup

APEX Contabilitate & Taxe

APEX oferă o gamă completă de servicii de contabilitate și fiscalitate, adaptate într-un mod cât mai flexibil necesităților clienților noștri. Avem în portofoliu toate categoriile de clienți, de la PFA-uri, ONG-uri, mici business-uri de familie, societăți mici, medii și mari, de origine română sau internațională, cu asociați persoane fizice până la multinaționale. Această diversitate, cât și experiența îndelungată în acest domeniu ne-a ajutat să înțelegem cât mai bine care sunt nevoile clienților noștri și cum ne putem adapta între cerințele unei multinaționale și cerințele unui business mic, de familie.

Despre noi

APEX Team este formată din consultanţi experimentaţi, disponibili să asiste clienţii şi să ofere o gamă diversificată de servicii contabile şi de salarizare. Consultanţii noştrii au o bogatã experienţă, având clienti internationali din diferite domenii.
 

Înscrie-te la NEWSLETTER

CONTACT

APEX Team International

Adresa: Strada Helesteului, nr. 17

Sector 1, 011986, București

Telefon: +40 318 09 2739 (APEX) 

+40 745 20 2739 (APEX)

Fax:  +40 318 057 739

Email:  office@apex-team.ro

© Copyright 2022 APEX Team International SRL. Toate drepturile rezervate.