Training

Training

  • Organizarea de cursuri de formare profesionala pe diverse teme contabile si fiscale de actualitate
  • Servicii de formare profesionala adaptate la cerințele clientului si tematici agreate
  • Asistenţă în procesul de recrutare al personalului din departamentul financiar contabil precum şi formarea acestora
  • Asistență în reorganizarea sau restructurarea departamentelor financiar – contabil / resurse umane

Echipa APEX oferă în mod constant cursuri de pregătire profesională și de actualizare legislativă, organizate atât la sediul APEX Team, dar și în cadrul unor parteneriate cu camere de comerț și alte organizații, cât și sesiuni adaptate individualizat pentru diverși clienți.

Avem în mod tradițional clienți care doresc ca regulat să organizeze sesiuni de formare profesională doar pentru departamentul propriu financiar – contabil sau HR și să personalizăm tematica în conformitate cu aspectele specifice business-ului său. Apare avantajul că se pot discuta mai multe cazuri practice de interes pentru activitatea clientului.

Sesiunile organizate spre finalul fiecărui an, la sediul APEX Team, s-au bucurat de un real succes și au implicat de multe ori necesitatea unor sesiuni suplimentare. Ne-am bucurat să primim aprecieri din partea participanților, dar si sugestii și aspecte critice care ne-au ajutat să ne perfecționăm. Faptul că avem anumiți clienți care se înscriu în fiecare an la evenimentele noastre și uneori participanții trebuie să călătorească distanțe semnificative pentru a participa la acestea, ne-au indicat faptul că facem bine ceea ce facem și încercăm să ne perfecționăm permanent.

Eforturile noastre au fost concentrate pe subiecte de actualitate, pe exemple practice și pe dezbateri deschise în cadrul sesiunilor de pregătire profesională.

Despre noi

APEX Team este formată din consultanţi experimentaţi, disponibili să asiste clienţii şi să ofere o gamă diversificată de servicii contabile şi de salarizare. Consultanţii noştrii au o bogatã experienţă, având clienti internationali din diferite domenii.
 

Înscrie-te la NEWSLETTER

CONTACT

APEX Team International

Adresa: Strada Helesteului, nr. 17

Sector 1, 011986, București

Telefon: +40 318 09 2739 (APEX) 

+40 745 20 2739 (APEX)

Fax:  +40 318 057 739

Email:  office@apex-team.ro

© Copyright 2022 APEX Team International SRL. Toate drepturile rezervate.