Asistență pentru raportarea aranjamentelor transfrontaliere (,,DAC 6’’)

Asistență pentru raportarea aranjamentelor transfrontaliere (,,DAC 6’’)

  • Asistență privind identificarea aranjamentelor raportabile (e.g. analiză faptică, centralizarea aranjamentelor conform semnelor distinctive, identificare aranjamente raportabile / neraportabile)
  • Asistență pe parcursul procesului de raportare precum și în gestionarea procesului la nivel de societate
  • Asistență în pregătire unor Dosare Justificative pentru explicarea aranjamentelor clasificate ca și neraportabile
  • Training pe tematica DAC6 pentru persoanele implicate în procesul de gestionare / raportare
  • Asistență pe parcursul controalelor ulterioare.  

Regulile de raportare introduse de Directiva (UE) 2018/822 a Consiliului de modificare a Directivei 2011/16/UE în ceea ce privește schimbul automat obligatoriu de informații în domeniul fiscal cu privire la modalitățile transfrontaliere care fac obiectul raportării (cunoscută ca și „DAC6”) obligă anumiți intermediari sau contribuabili, după caz, să raporteze autorităților fiscale aranjamentele transfrontaliere care prezintă anumite semnele distinctive. În contextul transpunerii prevederilor acestei Directive în Codul de Procedură Fiscală, echipa APEX oferă servicii de asistență pentru asigurarea conformării cu obligațiile generate de DAC 6, acoperind întreg procesul de la identificarea aranjamentelor raportabile, la asistență pe parcursul procesului de raportare la asistență pe parcursul eventualelor controale ulterioare.

Despre noi

APEX Team este formată din consultanţi experimentaţi, disponibili să asiste clienţii şi să ofere o gamă diversificată de servicii contabile şi de salarizare. Consultanţii noştrii au o bogatã experienţă, având clienti internationali din diferite domenii.
 

Înscrie-te la NEWSLETTER

CONTACT

APEX Team International

Adresa: Strada Helesteului, nr. 17

Sector 1, 011986, București

Telefon: +40 318 09 2739 (APEX) 

+40 745 20 2739 (APEX)

Fax:  +40 318 057 739

Email:  office@apex-team.ro

© Copyright 2022 APEX Team International SRL. Toate drepturile rezervate.