IFA | Filiala Romania CCF | Camera Consultanţilor Fiscali CECCAR | Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania ACCA | The Association of Chartered Certified Accountants
 
Echipa APEX sau 30 de consultanți experimentați, o echipă managerială de excepție și un portofoliu de clienți mulțumiți, aceasta este cartea de vizită.
Aria noastră de expertiză cuprinde toată gama de servicii contabile începând de la fiscalitate la salarizare sau consultanță pe proiecte speciale cu grad de dificultate maxim. 10 experți contabili, 6 inspectori de Resurse Umane precum si 3 membri ACCA oferă o experiență valoroasă clienților, la cerere chiar și în una dintre limbile de circulație internațională: engleză, franceză sau rusă. Investim în dezvoltare și în formarea de specialiști, în prezent având 8 consultanți în programul de certificare ACCA și alți 4 în stagiu de pregătire pentru obținerea calității de Expert Contabil autorizat CECCAR. APEX Team este acreditată de ACCA ca angajator certificat, obținând cel mai înalt nivel, „platinum”. Strategia managerială și de dezvoltare a companiei este asigurată încă de la înființare de cei 7 asociați Managing Partneri, toți având experiență acumulată din anii de colaborare cu cele mai prestigioase companii de profil internaționale. Investim în noi și suntem investiți cu încrederea celor peste 300 de clienți. Planurile noastre de dezvoltare țintesc către obținerea calificativului de excelență în servicii și atitudine pentru clienții noștri.
Valentin Alangiu Ioana Bădescu Cristina Georgescu Oana Nicorescu
Partner
Accounting Department
Chartered Accountant, ACCA
Partner
Accounting Department
Chartered Accountant
Certified Auditor
Partner
Accounting Department
ACCA, Fiscal Consultant
Partner
Accounting Department
ACCA, Fiscal Consultant
Mădălina Radu Carmen Olaru Cătălina Rusu Suntem membrii:
Partner
Accounting Department
Chartered Accountant
Certified Auditor
Fiscal Consultant
Partner
Head of Payroll Department
HR Inspector
Partner
Head of Finance & Administration
APEX Team International SRL - J40/18383/2004 - RO16938224 - CECCAR 2449 - Capital social 10.000 RON
Str. Helesteului Nr. 15-17, Sector 1, Bucuresti 011986 Tel: 031-809.2739 Fax: 031-805.7739 E-mail office@apex-team.ro
© Copyright APEX Team International SRL 2015